Sport og aktiviteter
giv dine muskler nye udfordringer

Måske er du til det rolige joggingtempo. Måske til det hårde ræs – og den nye personlige rekord på løbestien. Det kan også være, dine børn trænger til at kaste sig ud i nye fysiske lege indendørs eller udenfor. Giv kroppen gas – på nøjagtigt dét niveau, som passer dig. Bowling, crossfit, løb og leg – i Grenaa er du på rette vej.

Skaterpark – Hal22

Er du til BMX-freestyle, Skateboard, rulleskøjter eller løbehjul, så har Hal22 et stort streetareal med ramper, banks, queater pipe corner og speedwall, hvor du kan give den gas. Så skal der være en dag med fart på, så grib hjelmen og kom ned til Hal22.

Læs mere om Hal22 her

Træningscentre

Trænger du til at bevæge dig og få lidt motion, så har Grenaa flere træningscentre.

Du kan finde vores centre her

Udendørstræning ved Vestre skole

Skal du have piftet løbeturen op med en aktivitet eller have brændt lidt krudt af ved store og små efter shopping på gågaden, så besøg træningsområdet ved Vestre Skole.

Du finder Vestre Skole tæt på bymidten – se mere her

naturlegeplads

Naturlegeplads i Plantagen

Nyd fuglenes fløjt og roen i skoven, mens børnene leger på legepladsen. På naturlegepladsen er der mulighed for en hyggelig eftermiddag og medbring gerne madpakken og nyd den derude. Naturlegepladsen har desuden shelters og bålhytte, hvor du kan overnatte.

Du finder naturlegepladsen her 

Marinaen

Grenaa Marina

Nyd bølgernes brusen og master der svajer i vinden på Grenaa Marina. Gå en tur blandt de mange smukke skibe i de hyggelige omgivelser på marinaen, og nyd noget lækkert mad på en af Marinaens restauranter, mens der er underholdning for de små på den flotte naturlegeplads. Kommer du i autocamper, er der mulighed for parkering på Grenaa Marina, og du kan leje en cykel, hvis du ønsker at udforske flere steder i byen.

Læs mere om Grenaa Marina her

Mountainbikeruter

Har du også hørt, at MTB-ruten i Grenaa Plantage formentlig er den fladeste af sin slags i Danmark? Det er nok rigtigt, men tag ikke fejl: Hvis du tror, du skal på dasetur på cyklen – uden udfordringer – opdager du snart, at du har fået det forkerte ben ned på pedalen. Glem alt om lange nedkørsler, hvor cyklen nærmest gør alt arbejdet for dig. Og afslappende grusstier finder du heller ingen af. Så selv om den samlede distance holder sig under 100 højdemeter, skal du nok blive høj af begejstring på vejen rundt.

Tramp pedalerne i bund her

Inspiration

Bliv inspireret til dit ophold

Planlæg dit ophold

1

Den Selvejende Institution Dansk Motorsamling

Kristiansmindevej 14, 8500 Grenå

2

De 7 gravhøje, Tustrup

3

Sostrup slot

Maria Hjerte Engen 1, 8500 Grenå

4

Fjellerup Vaffelbageri

Klitvej 3, 8585 Glesborg

5

Katholm

Katholm 1, 8500 Grenå

6

Fornæs Fyr

Fornæsvej, 8500 Grenå

7

Hylkegaard

Sangstrupvej 5, 8500 Grenå

8

Grenaa-Anholt Færgefart

Færgevej 1, 8500 Grenå

9

Grenaa – Halmstad færgeovergang

10

Sangstrup Klint

Korte udflugter
fra Grenaa