Kystby og grønne skove

Der er ikke langt fra romantisk lille købstad, til vildt afvekslende natur, hvor hav og skov mødes. Man kommer snildt omkring på cykel og får nye oplevelser efter det næste sving. Grenaa er et spændende mix af stemningsfuld havn og marina tæt på byens særlige puls med de rekreative områder lige i baghaven.

Æblelunden

Æblelunden

Besøg Æblelunden i Grenaa, når du i sensommeren – helt gratis – både vil nyde smagen af lundens mange forskellige æblesorter og blive klogere på, hvad du fylder i munden. Undervejs på din tur rundt i Æblelunden fortæller plancher og skilte dig om smag, historie og udbredelse for alle æblerne.

Tag første bid af Æblelunden nu

Mountainbikeruter

Har du også hørt, at MTB-ruten i Grenaa Plantage formentlig er den fladeste af sin slags i Danmark? Det er nok rigtigt, men tag ikke fejl: Hvis du tror, du skal på dasetur på cyklen – uden udfordringer – opdager du snart, at du har fået det forkerte ben ned på pedalen. Glem alt om lange nedkørsler, hvor cyklen nærmest gør alt arbejdet for dig. Og afslappende grusstier finder du heller ingen af. Så selv om den samlede distance holder sig under 100 højdemeter, skal du nok blive høj af begejstring på vejen rundt.

Tramp pedalerne i bund her

Inspiration

Bliv inspireret til dit ophold

Planlæg dit ophold

1

Djurs sommerland

2

Sangstrup Klint

3

Lübker

4

Skandinavisk dyrepark

5

Mols bjerge

6

Ree park Safari

7

Ebeltoft

8

Gl Estrup

9

Kyst og fjorcentret

Grenaa er tæt
på det meste